Vores starts side

Landsforeningen klubben


Sømandskoneforeningen af 1976

Forum for debat og indlæg

Søndag den 25/2-2018
> >|

Saftig appelsinkage med marcipan


Ingredienser:
2 revne og pressede øko. appelsiner
150g revet marcipan
150g blødt smør
150g sukker
3 store æg
225g hvedemel
2ts. bagepulver
Chokoladeglasur:
1dl piskefløde
100g mørk hakket chokolade
10g smør
Pynt:
Halverede friske jordbær
Bland dejen i en foodprocessor og fyld den i en smurt firkantet form (22-24 cm) og bag midt i ovnen ved 175 gr. i ca. 50 min. Lad den stå 10 min., før den vendes ud på en rist.
Giv fløden et opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til det er jævnt og blankt og tilsæt smørret. Bred glasuren ud og stil kagen køligt mindst 1 time inden den pyntes med jordbær.


Kilde/ forfatter: Ulla Blicher Andersen, Dato: 17/4-2012
Kategori (i): Opskrifter

Almindelig/ simpel søgning




Udvidet søgning

Kategorier i forummet


Sidste nyt


Tør du smage?

Lørdag den 17/2-2018

Langeland rundt i prærievogn

Søndag den 4/2-2018

Lær at bage med surdej

Lørdag den 3/2-2018

Nye medlemmer af bestyrelsen

Mandag den 22/1-2018

© Sømandskoneforeningen af 1976