>
>|
Saftig appelsinkage med marcipan
Ingredienser:
2 revne og pressede øko. appelsiner
150g revet marcipan
150g blødt smør
150g sukker
3 store æg
225g hvedemel
2ts. bagepulver
Chokoladeglasur:
1dl piskefløde
100g mørk hakket chokolade
10g smør
Pynt:
Halverede friske jordbær
Bland dejen i en foodprocessor og fyld den i en smurt firkantet form (22-24 cm) og bag midt i ovnen ved 175 gr. i ca. 50 min. Lad den stå 10 min., før den vendes ud på en rist.
Giv fløden et opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til det er jævnt og blankt og tilsæt smørret. Bred glasuren ud og stil kagen køligt mindst 1 time inden den pyntes med jordbær.
|
| Kilde/ forfatter: Ulla Blicher Andersen, Dato: 17/4-2012 Kategori (i): Opskrifter
|