Vores starts side

Landsforeningen klubben


Sømandskoneforeningen af 1976

Forum for debat og indlæg

Søndag den 25/2-2018
> >|

Nye medlemmer af bestyrelsen


Kære medlemmer
Allerførst vil vi takke jer for den tillid I har vist os til at prøve at føre denne forening videre. Men helt uden jeres hjælp kan dette ikke lade sig gøre. Så hvis I har forslag til aktiviteter er I meget velkommen til at sende os en mail eller på Face book. I er også velkommen, som afdeling, at invitere på en udflugt, oplevelse eller udfordring. Intet er for dumt og alt kan være sjovt og hyggeligt.
Dernæst vil vi præsentere os for jer, så I ved hvem vi er.

Formand:
Annemette Pedersen
Nogle af jer kender mig men der er også nogen der ikke kender mig.
Jeg er efterhånden en moden dame – synes jeg selv - med nogle år på bagen. Men jeg har stadig lyst til at gå ind i dette arbejde med åben sind. Ikke fordi jeg tror jeg kan gøre det bedre end mine forgænger, for de har gjort et kanon stykke arbejde, men fordi jeg syns der stadig er behov for vores forening.
Jeg har været med til at starte Esbjerg afdelingen i 1978, har været næstformand for landsforeningen i 2 år, været sekretær for landsforeningen i 6 år og været i bestyrelsen i 4 år. Jeg har været formand for vores lokalafdeling ad 2 omgange og er kontaktperson for Esbjerg i øjeblikket.
Udover at være i Sømandskoneforeningen har jeg været kasserer for 2 rideklubber i Esbjerg i 6 år.
Jeg har været gift med min sømand i 39 år og vi har 3 drenge og 6 børnebørn. De af jer der kender mig ved at vi desværre kun har 2 drenge tilbage.
Og når ikke jeg er i foreningen eller er sammen med mine børnebørn, arbejder jeg som pædagog på et bo-sted for anbragte børn og unge og så er jeg lærer på en folkeskole i Esbjerg.
Esbjerg klubben.

Kasserer:
Jeg hedder Kirsten Carlsen og kommer fra afdelingen på Ærø.
Der har jeg været medlem siden starten i 1994. Jeg har været medlem af dens bestyrelse fra 1994 og har været kasserer fra 1998 til 2015, nu er jeg suppleant.
Jeg har tidligere været landskasserer i ca 12 år, så jeg er ikke ukendt med det arbejde der ligger i at være kasserer for foreningen.
Ærø Klubben.

Sekretær:
Charlotte Cramer Bøgelund. 40 år,
Gift med HH, Hans-Henrik 1 barn, Mikkel
Uddannet bygningsmaler.
Svendborg Klubben

Medlem af bestyrelsen:
Elisabeth Larsen
48 år. Gift med Martin.
Uddannet handelsassistent med speciale i salg, inden for business to business.

De sidste 3 medlemmer kender I.
Næstformand: Vivian Roth Olsen, Skruerne
Wep-master: Tina Rosenborg, Aarhus klubben
Suppleant: Mia Greve Kofoed, Skruerne


Kilde/ forfatter: Annemette Pedersen, Dato: 22/1-2018
Kategori (i): Hverdags betragtninger

Konstiruering af bestyrelsen


Konstituering af bestyrelsen d. 13.1.18

Formand: Annemette Pedersen
Næsteformand: Vivian Roth
Sekretær: Charlotte Cramer Bøgelund
Kasserer: Kirsten Carlsen
Webmaster: Tina Rosenborg
Bestyrelses medlem: Elisabeth Larsen
Suppleant: Mia Kofoed
Kilde/ forfatter: Tina Rosenborg, Dato: 14/1-2018
Kategori (i): Meddelelser fra bestyrelsen

Indlæg fr Facebook


Kære alle medlemmer at Sømandskoneforeningennaf 1976: Jeg forstår slet ikke Dominics udsagn, på vores sidste generalforsamling, om at nedlægge vores forening! Jeg forstår til fulde, at man kan køre træt, være frustreret og træt, og have vigende medlemstal! Jeg har prøvet det selv! Jeg valgte at gå som formand, efter 8 år på posten. Som i alle foreninger, kan der være uenigheder, frustrationer mm. Men ligefrem at nedlægge foreningen, er da ikke det, der skal være Dominics eftermæle! Du har gjort det så godt! Og jeg blev ikke helt klar over, hvad årsagen til din udmelding er! Er bestyrelsen uenige? Vigende medlemstal har der været før! Lige nu har vi fået nye medlemmer til Odense og evt. Svendborg! Ser frem til en belysning på den ekstraordinære generalforsamling ! Vi er altså nogle, der gerne vil vores forening! Måske er vi lidt dovne i hverdagen, men at mødes med alle jer skønne piger ind imellem, gør mig så glad!
Skrevet af Hanne Vestrup Odense.
Kommentar fra Charlotte Munk
Kære Medlemmer af Sømandskoneforeningen af 1976
Jeg forstår ikke hvordan det kan komme bagpå nogen som har deltaget i foreningens Landsgeneralforsamling de sidste 4 år, at der nu er kommet et forslag om at lukke Landsforeningen ned. Det har været diskuteret igen og igen, men det skulle åbenbart ned på skrift før ”skriften på vægen blev forstået”.
Jeg har lidt svært ved, at forstå hvorfor forslaget om, at nedlukke foreningen, skal vendes til at bestyrelsen er uvenner, uenige eller hvad vi ellers har hørt af gode forslag til årsagen. Jeg vil mene vi i bestyrelsen holder utrolig meget af vores forening og har vores forstand i behold, så derfor kære medlemmer STOP den snak. De som ikke har ønsket genvalg syntes faktisk ikke de giver foreningen den energi den fortjener, så i min optik er det rettidig omhu, når man vælger at sige nu skal der andre til.
Jeg har været formand for foreningen i 10 år og er den eneste formand, der er blevet siddende i bestyrelsen og nydt at være med i foreningen, efter min tid som formand. De formænd som jeg har kendt i de 17 år jeg har været medlem, har vi ikke set i flere år efter de har forladt formandsposten, men dejligt de efter nogle år finder ud af de gerne vil være med igen.
Jeg vil rigtig gerne opfordre til at retorikken forbliver saglig, for jeg syntes den begynder, at tage en drejning, der kommer til, at få alt for meget fokus på vores formand. Hun har kun gjort hendes job – og har HUSKET hvad der er blevet diskuteret på de sidste 4 års Landsgeneralforsamlinger.
Kommentar fra:
Kirsten Nybroe en lille rettelse. jeg forblev også i bestyrelsen efter min tid som formand, som hjælperedaktør. både Hannr og jeg har deltaget i adskillige generalforsamlinger??
Hannemia Jensen Kunne denne tråd blive lagt på hjemmesiden så alle kan følge med
Venlig hilsen
Hannemia Holstebro afd
Kilde/ forfatter: Tina Rosenborg, Dato: 22/10-2017
Kategori (i): Meddelelser fra bestyrelsen

Almindelig/ simpel søgning
Udvidet søgning

Kategorier i forummet


Sidste nyt


Tør du smage?

Lørdag den 17/2-2018

Langeland rundt i prærievogn

Søndag den 4/2-2018

Lær at bage med surdej

Lørdag den 3/2-2018

Nye medlemmer af bestyrelsen

Mandag den 22/1-2018

© Sømandskoneforeningen af 1976