Vores starts side

Landsforeningen klubben


Sømandskoneforeningen af 1976

Forum for debat og indlæg

Søndag den 22/10-2017
> >|

Saftig appelsinkage med marcipan


Ingredienser:
2 revne og pressede øko. appelsiner
150g revet marcipan
150g blødt smør
150g sukker
3 store æg
225g hvedemel
2ts. bagepulver
Chokoladeglasur:
1dl piskefløde
100g mørk hakket chokolade
10g smør
Pynt:
Halverede friske jordbær
Bland dejen i en foodprocessor og fyld den i en smurt firkantet form (22-24 cm) og bag midt i ovnen ved 175 gr. i ca. 50 min. Lad den stå 10 min., før den vendes ud på en rist.
Giv fløden et opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til det er jævnt og blankt og tilsæt smørret. Bred glasuren ud og stil kagen køligt mindst 1 time inden den pyntes med jordbær.


Kilde/ forfatter: Ulla Blicher Andersen, Dato: 17/4-2012
Kategori (i): Opskrifter

Hjemmelavede knækbrød med masser af kerner


Ingredienser:

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkerkerner
1 dl græskarkerner
3,5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1,5 tsk. salt
2 dl vand
1,25 dl olie

Fremgangsmåde:

1. Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
2. Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – ja, den skal være klistret!
3. Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
4. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
5. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
6. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.

Kilde/ forfatter: Gitte, Dato: 13/10-2010
Kategori (i): Opskrifter

Kristines chokolade/kokos muffins


125 g. Smør
250 g. Melis
100 g. Kokosmel
100 g. Mel
3 Æg
100 g. Chokolade

Smelt smøret i en gryde.
Melis og æg piskes til skum.
Mel, kokos og den hakkede chokolade vendes i.
Til sidst tilsættes den afkølet smeltet smør.
Kommes derefter i bageforme ca. 32 stk.
Bages ved 200 grader i ca. 12 minutter, ikke varm luftovn.
Kilde/ forfatter: Kristine, Dato: 10/9-2010
Kategori (i): Opskrifter

Almindelig/ simpel søgning




Udvidet søgning

Kategorier i forummet


Sidste nyt


Indlæg fr Facebook

Søndag den 22/10-2017

FOR OG IMOD

Tirsdag den 17/10-2017

Re: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i sømand

Fredag den 13/10-2017

Landsgeneralforsamling

Lørdag den 7/10-2017

© Sømandskoneforeningen af 1976